Is, der smager af smil og solskin - uden alt det kunstige

Siden 1979 har Sun Lolly været en fast del af den danske sommer. Uden alt det kunstige, men altid med fokus på god smag og kvalitet. Vi har gjort hele forarbejdet og tilført masser af solskin, smil og frugtsaft* - fra Frederikssund til din fryser. På den måde kan du med god samvittighed sørge for at have fryseren fyldt op, så du altid har en Sun Lolly ved hånden. Den lille størrelse er perfekt til hverdagens små, forfriskende pauser.

Der er 8 varianter at vælge imellem, så alle i familien er sikre på at finde deres egen favorit: Solbær, Cola, Exotic, Vindrue, Appelsin, Fersken, Hindbær og Jordbær*). Alle originale, trekantede og forfriskende.

*Sun Lolly Cola indeholder ikke frugtsaft

 • Solbær

  Se varedeklaration

 • Cola

  Se varedeklaration

 • Exotic

  Se varedeklaration

 • Vindrue

  Se varedeklaration

 • Appelsin

  Se varedeklaration

 • Fersken

  Se varedeklaration

 • Hindbær

  Se varedeklaration

 • Jordbær

  Se varedeklaration

Vidste du at:
Smil smitter?

Kilde: Pick the brain

Trekantet is-glæde siden 1979

Siden 1979 har Sun Lolly været en af de mest populære is i Danmark, og i dag nydes den af flere smilende børn og voksne end nogen anden frys selv-is i landet. Det hele startede allerede midt under anden verdenskrig, hvor de to brødre Jep og Flemming begyndte at få gode ideer i deres mors køkken i Vanløse. Først kastede de sig over essenser og smagsgivere til danskvand, flødeis og kager. Senere over saftevand og kandiseret frugt. Men først i ’70erne da de fleste danske hjem havde fået installeret en fryser, kom ideen til Sun Lolly. En frys selv-is, der stadig den dag i dag bliver produceret og leveret fra vores hovedkontor i Frederikssund i Nordsjælland.

Læs hele historien her.

Trekantet is-hygge lige ved hånden

Solen skinner. Eller også er det gråvejr. Alle i familien, store som små, har lyst til en forfriskende, lækker og kold is, og det skal være nu. For trampolin-mesterskaberne er lige startet i haven, der er fodboldturnering hos naboen og vi skal ned og hygge på stranden hele eftermiddagen. Og senere, tager det sikkert alt for lang tid, før grillen er klar til aftensmaden, og så trænger man altså til en forfriskning. Og i morgen når vennerne og deres børn måske kommer forbi til en vandkamp, eller når de små sover til middag, og der endelig breder sig en halv times ro. Lige dér er Sun Lolly perfekt at have ved hånden.

Sig hej til - og smag på resten af familien!